تبلیغات
made in germany - 4

4

نویسنده :Elsa Beck
تاریخ:یکشنبه 20 اردیبهشت 1394-06:32 ب.ظ

توماس "تام" هلموت بک (1978 فوریه 26 در نورنبرگ آلمان به دنیا آمد) بازیگر و خواننده آلمانی است از فعالیت‌های او بازی در سریال مشهور هشدار برای کبرا ۱۱‌ است..او ۷۶ اپیزود در این سریال بازی کرده است و دارای دو البوم به نامهای SUPERFICIAL ANIMAL و AMARICANIZED است.

 
 



سن بازیگری25-36  سال
     
سال تولد 1978 (36 سال)
 
    قد 184
رنگ چشم قهوه ای
     
رنگ مو قهوه ای
    
قومیت اروپای مرکزی
    
محل اقامت کلن

ملیت  آلمان
   
زبان انگلیسی: المانی فرانسه:       
   
لهجه باواریا، Franconian
   
 موسیقی
     بدنه    گیتار پیانو
    آکاردئون درام 
ورزش
     نرده (ورزش)، فوتبال، تنیس اسکی 
رقص
     لحاف  رقص جاز رقص مدرن
شغل
     بازیگر نقش اول مرد
گواهینامه ها
     A (موتور سیکلت)، B (اتومبیل)

Filmografie

    2004: Eine unter Tausend
    2004: Ein krasser Deal
    2004: Rosamunde Pilcher – Land der Sehnsucht
    2004: Mädchen, Mädchen 2 – Loft oder Liebe
    2004: Schulmädchen
    2004: Der Ermittler – Objekt der Begierde
    2005: Rotkäppchen
    2005: Der letzte Zeuge
    2005: Alles außer Sex
    2005: Rosenheim Cops
    2005: Reblaus
    2006: In aller Freundschaft – Starke Söhne
    2006: Polizeiruf 110 – Tod im Ballhaus
    2006: Unser Charly
    2006: Die Frauen der Parkallee
    2007: Spurlos
    2007: Beim nächsten Tanz wird alles anders
    2007: Rosamunde Pilcher – Pfeile der Liebe
    2007: Inga Lindström – Hochzeit in Hardingsholm
    2007: Forsthaus Falkenau
    2008: SOKO 5113 – Schwelbrand
    2008: Dörte’s Dancing
    2008–2013: Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (81 Folgen)
    2009: Zweiohrküken
    2009: Donna Leon – Wie durch ein dunkles Glas
    2010: C.I.S. – Chaoten im Sondereinsatz
    2011: SOKO Köln – Durch fremde Fenster
    2011: Geister all inclusive
    2011: Ausgerechnet Sex!
    2013: Schlussmacher
    2014: Vaterfreuden
    2014: Irre sind männlich


 جایزه ها

 2001: Die beste Darstellung einer Musicalszene - Förderpreis beim Bundeswettbewerb Gesang
    2011: Bester Schauspieler – Wild And Young Award
    2011: Silberner Bravo-Otto 2011 Bester TV-Star männlich
    2012: Coolster Kommissar - (RTV Award)
    2012: Goldener Bravo-Otto 2012 Bester TV-Star männlich
    2013: Goldener Bravo-Otto 2013 Bester TV-Star männlich
    2013: Silberner Bravo-Otto 2013 Super-Hottie 2013

     2001: بهترین نمایندگی از یک صحنه موسیقی - جایزه در مسابقه آواز ملی
     2011: بهترین بازیگر نقش اول مرد - وحشی و جایزه جوان
     2011: نقره ای براوو اوتو 2011 بهترین TV ستاره نر
     2012: بهترین تسکین دهنده کمیسر - (جایزه RTV)
     2012: طلایی براوو اوتو 2012 بهترین TV ستاره نر
     2013: طلایی براوو اوتو 2013 بهترین TV ستاره نر
     2013: نقره ای براوو اوتو 2013 سوپر çÇÊ ی
 
البوم
    2011: Superficial Animal (Erstveröffentlichung: 25. März 2011)
    2012: Americanized (Erstveröffentlichung: 5. Oktober 2012)
    2013: Americanized Tour 2013 (Erstveröffentlichung: 4. Oktober 2013)
    2014: Unplugged in Köln (Erstveröffentlichung: 25. April 2014)

 تک اهنگ ها

    2011: Sexy (Erstveröffentlichung: 11. März 2011)
    2011: Drive My Car (Erstveröffentlichung: 3. Juni 2011)
    2011: The Longing (Erstveröffentlichung: 4. November 2011)
    2012: Der Moment (Erstveröffentlichung: 20. Januar 2012)
    2012: Ain't got you (Erstveröffentlichung: 28. September 2012)
    2012: Nice Guys Finish Last (Erstveröffentlichung: 30. November 2012)
    2013: This Time (Erstveröffentlichung: 6. Dezember 2013)

 

 
 عکس هایی از فیلم های تام بک
معامله اشکار
یک در هزار
پدر
 شنل قرمزی
 رقص کثیف
کبرا11
همه جیز اما جنسیت




نوع مطلب : Tom beck 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
مریم
پنجشنبه 4 تیر 1394 12:30 ق.ظ
السا جون میتونی برام ایمیل کنی ؟
پاسخ Elsa Beck : برای دانلود میزارم اگه مشکلی نداری بیا دانلود کن
در ضمن این وبلاگمم برای تامه شاید چیزی خواستی برو. سر بزن
http://tombeck1.mihanblog.com/
مریم
پنجشنبه 4 تیر 1394 12:30 ق.ظ
السا جون میتونی برام ایمیل کنی ؟
پاسخ Elsa Beck : عزیزم به زودی برای دانلود میزارم
مریم
جمعه 29 خرداد 1394 12:08 ب.ظ
سلام السا جون خوبی ؟ شما فیلم های تام بک را دارید ؟
پاسخ Elsa Beck : سلام مریم جان بله
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.