تبلیغات
made in germany - بیوگرافی جانت بیدر من

بیوگرافی جانت بیدر من

نویسنده :Elsa Beck
تاریخ:دوشنبه 12 مرداد 1394-01:15 ب.ظ

ژانت بیدرمن هنرمند، بازیگر، و شخصیت های تلویزیونی آلمان است.
همسر: یورگ Weisselberg 
فیلم و تلویزیون : آنا و عشق،  خرس کوچولو قطبی، ستاره ها بر روی یخ
پدر و مادر: ماریون بیدرمن، برند بیدرمن
زاده ۲۲ فوریهٔ ۱۹۸۰) یک موسیقی‌دان است وی بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ میلادی فعالیت می‌کرد.

 

Filmografie

 فیلم

    2003: Hai-Alarm auf Mallorca
    2004: Liebe ohne Rückfahrschein
    2006: Tatort: Schwelbrand
    2007: Die Märchenstunde – König Drosselbart
    2008: Die Treue-Testerin – Spezialauftrag Liebe
    2008: Dörte’s Dancing
    2010: Mein Song für dich
    2010: Callgirl Undercover
    2011: Isenhart – Die Jagd nach dem Seelenfänger
 اخبار

    1999–2004: Gute Zeiten, schlechte Zeiten, 1043 Folgen (Folge 1744–2686,2830–2931 + 1 Special)
    2004: Happy Friday
    2007: Experiment Inkognito
    2006: Pastewka
    2007: Der Comedy-Flüsterer, 3 Folgen
    2008, 2009: Die Comedy-Falle, 3 Folgen
    2008–2012: Anna und die Liebe, 692 Folgen (Folge 1–384, 564–870; Gastauftritte: Folge 387 und 418 + 5 Specials)
    2012: Heiter bis tödlich: Hauptstadtrevier, Folge 5: „Die Doppelgängerin“

 نقش همزمان

    2001: Der kleine Eisbär
    2002: South Park
    2005: Im Rennstall ist das Zebra los
    2006: Ab durch die Hecke (Over the Hedge)
    2008: Winx Club

 

 

 

جوایز

 اکو

    2001: für „Beste Künstlerin National“[12]
    2005: für „Video National“ (Run with Me)[13]

 براووو اتو

    2000: „Silber“ in der Kategorie „Beste TV-Darstellerin“
    2001: „Silber“ in der Kategorie „Beste TV-Darstellerin“[14]
    2002: „Gold“ in der Kategorie „Beste Sängerin“[15]
    2002: „Silber“ in der Kategorie „Beste TV-Darstellerin“[15]
    2003: „Gold“ in der Kategorie „Beste Sängerin“ [16]
    2003: „Gold“ in der Kategorie „Beste TV-Darstellerin“ [16]
    2004: „Silber“ in der Kategorie „Beste Sängerin“ [17]
    2005: „Bronze“ in der Kategorie „Beste Sängerin“

Eins  زنده کرون
    2002: für „Beste Künstlerin“
    2003: für „Beste Künstlerin“

 دوربین  طلایی

    2004: für „Pop National“
 جایزه پاپ اروپایی

    2002: für „Best German Act“
 رادیو رنگین کمان

    2005: für „Rock National“

 ماکسیم

    2003: Maxim – „Woman of the Year 2003 “
    2005: Maxim – „Woman of the Year 2005 “

 جایزه  صابون المان

    2011: „Beste Darstellerin Telenovela“ (Anna und die Liebe)

  دیگر جوایز

    1998: Siegerin des „Bild-Schlagerwettbewerbes“
    2002: Goldene Europa
    2002: „Sonderpreis“ der SR1-Europawelle
    2002: Goldener Fritz für „Beliebtester Kinderstar“
    2003: Mc Mega Music Award für „Künstlerin des Jahres“
    2004: Bunte – „Glamourfrau 2003“
    2005: Toggo Award in der Kategorie "Beliebteste Sängerin"
    2005: „Intercoiffeur Award 2005“
    2006: FHM – „Sexiest Woman in the World 2006 “
    2010: Kid's Choice Award Schweiz (Beliebtester TV-Star)
    2010: CMA – Wild and Young Award (TV-Film des Jahres „Callgirl Undercover“)
    2011: Verdienstmedaille der Bundesrepublik Deutschland [8][9]
    2012: A1 Prima Award
    2013: Wider die Gewalt - Award (für soziales Engagement in Peru/Lima)

 



نوع مطلب : jeantte biedermann 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Cialis generic
شنبه 18 فروردین 1397 02:22 ق.ظ

With thanks, I value this!
cialis manufacturer coupon cialis alternative legalidad de comprar cialis cialis 5 mg cialis uk next day generic cialis review uk cialis side effects cialis sicuro in linea cialis dose 30mg tadalafil 5mg
Generic cialis
شنبه 4 فروردین 1397 12:20 ق.ظ

You have made the point.
cialis without a doctor's prescription does cialis cause gout side effects for cialis best generic drugs cialis cialis 30 day trial coupon fast cialis online no prescription cialis cheap ou acheter du cialis pas cher we choice free trial of cialis cialis prezzo in linea basso
Online cialis
دوشنبه 28 اسفند 1396 05:51 ق.ظ

You said it very well..
non 5 mg cialis generici cialis side effects click here cialis daily uk cialis with 2 days delivery enter site 20 mg cialis cost cialis flussig buy cialis online legal generic cialis review uk cialis 5 mg buy cialis price thailand
pocket mortys cheats
چهارشنبه 27 دی 1396 11:45 ب.ظ
من مطمئن نیستم که چرا این سایت برای من بسیار کند است.
آیا هر کس دیگری دارای این مشکل است یا مشکل من در پایان من است؟
بعدا بررسی خواهم کرد و ببینید آیا مشکل هنوز وجود دارد.
What is leg length discrepancy?
دوشنبه 27 شهریور 1396 08:37 ق.ظ
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed!
Very useful info specially the last part :) I care
for such info much. I was seeking this certain information for a very long time.
Thank you and best of luck.
Foot Issues
دوشنبه 16 مرداد 1396 04:34 ق.ظ
I read this paragraph fully regarding the resemblance
of newest and preceding technologies, it's amazing article.
http://julicanseco.hatenablog.com
جمعه 13 مرداد 1396 11:12 ب.ظ
We stumbled over here different page and thought I may as well check things out.
I like what I see so now i am following you. Look forward to looking over your web page
for a second time.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 04:43 ب.ظ
A motivating discussion is definitely worth comment.
I do believe that you ought to write more about this topic, it
might not be a taboo matter but generally people don't
discuss such issues. To the next! All the best!!
حنانه
دوشنبه 12 مرداد 1394 01:46 ب.ظ
این که دورته خودمونه
خخخخخخخخخ. خسته نباشی گلم. باشگاه خوب بود؟
پاسخ Elsa Beck : مرسی بدتر از هروز خسته کننده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر