تبلیغات
made in germany - بیوگرافی وینزنز کیفر

بیوگرافی وینزنز کیفر

نویسنده :Ben jager
تاریخ:دوشنبه 19 مرداد 1394-11:44 ق.ظ

















اطلاعات

سن بازیگری  25-34 سال
 
سال تولد1979 (34 سال)
     
 قد  175
   
رنگ چشم آبی
    
رنگ مو بور
   
محل اقامت    برلین
 
زبان المان:   اسپانیایی:  انگلیسی

ورزش هنرهای رزمی، غواصی (بطری)، تنیس
     
 

 
 
 

 

Filmografie

    1997/1998: Unter uns
    1998/1999: Unser Charly
    1999: Mallorca – Suche nach dem Paradies
    2000: Rausch
    2001: Mein Vater und andere Betrüger
    2002: Poppitz
    2002: Wilde Jungs
    2003: Seventeen – Mädchen sind die besseren Jungs
    2003: Tatort – Im Visier
    2003: Im Namen des Herrn (Zweiteiler)
    2003: Princes(s)
    2003: Beyond the Sea
    2004: Plötzlich berühmt
    2006: Schöne Aussicht
    2006: Sara (Kurzfilm)
    2007: Free Rainer – Dein Fernseher lügt
    2008: Das Wunder von Berlin
    2007: Was am Ende zählt
    2008: Der Baader Meinhof Komplex
    2008: Der Seewolf (Fernsehzweiteiler)
    2008: Höhere Gewalt
    2010: Der Uranberg (TV)
    2010: Die Grenze (TV)
    2010: Liebe ist nur ein Wort (TV)
    2011: Die Tänzerin – Lebe Deinen Traum (TV)
    2011: Schreie der Vergessenen (TV)
    2012: Glück
    2012: Wilsberg: Halbstark
    2013: Robin Hood
    seit 2014: Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
بازی به طور مهمان
    2000: Die Wache – Außer Kontrolle
    2002: Dr. Sommerfeld – Neues vom Bülowbogen – Erste Liebe
    2002: Das Duo – Stiller Tod
    2002: Ein Fall für zwei – Gegen die Wand gefahren
    2003: SOKO München – Der Puppenspieler
    2003: Abschnitt 40 – Mausefalle
    2003: SOKO Leipzig – Speed
    2004: Ein starkes Team – Sicherheitsstufe 1
    2004: Der Alte
    2004: Mit Herz und Handschellen – Wunderkinder
    2002: Ein Fall für zwei – Die letzte Chance
    2005: SOKO Köln – Alles Lüge
    2006: Verrückt nach Clara, Folgen 2, 3 und 5
    2007–2009: Küstenwache (2 Folgen)
    2009: Der Staatsanwalt – Zwischen den Fronten
    2009-Presente: Alarm für Cobra 11 – Bruderliebe
    2013: Die letzte Spur – Zenit

 


نوع مطلب : vinzenz kiefer 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
std testing price
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:51 ب.ظ
با تشکر برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود. من واقعا قدردانی میکنم
تلاش های شما و من دوباره به خاطر پست بعدی شما منتظر هستم.
how much do std tests cost
شنبه 13 آبان 1396 09:32 ب.ظ
انگار ذهن من را میخوانی! به نظر می رسد که به اندازه کافی در مورد این درک کنید، مانند
شما کتاب الکترونیکی را در آن یا چیز دیگری نوشتید. من اعتقاد دارم که شما فقط می توانید با برخی از درصد به فشار کمی به پیام خانه کمی، اما
به غیر از این، این وبلاگ عالی است. خوب خواندن
مطمئنا برگشتم
best psychic medium
پنجشنبه 11 آبان 1396 02:32 ق.ظ
مقاله عالی! ما به این پست فوق العاده عالی در سایت ما پیوند خواهیم داد.

نگه داشتن نوشتن خوب
best psychic medium reading
پنجشنبه 11 آبان 1396 02:00 ق.ظ
از آنجا که مدیر این صفحه وب در حال کار است، بدون تردید به سرعت در حال شناخته شده است، به دلیل محتوای ویژگی آن.
ask a psychic question
چهارشنبه 10 آبان 1396 09:35 ب.ظ
قطعه بزرگ ارسال چنین نوعی اطلاعات را در صفحه خود نگه دارید.
من واقعا تحت تاثیر وبلاگ شما قرار گرفتم
سلام، تو کار بسیار خوبی انجام دادی
من قطعا digg آن و شخصا به من توصیه
دوستان. من مطمئن هستم که از این سایت سود خواهند برد.
best supplement insurance plans
چهارشنبه 10 آبان 1396 09:04 ب.ظ
سلام به هر کسی، واقعا برای من خوب است
یک بازدید سریع از این وبسایت، حاوی اطلاعات مفید است.
دزدگیر فروشگاهی
یکشنبه 19 شهریور 1396 09:25 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
سه شنبه 17 مرداد 1396 02:58 ب.ظ
درباره وینزنز کیفر یک ادم احمق اون قبلا نامزدم بود یک ادم گوه کسکش بود من شمارشو دارم
Foot Pain
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:12 ب.ظ
What's up to all, how is everything, I think every one is getting more from this web page, and your views are good in favor of new people.
ameblo.jp
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:22 ب.ظ
When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is
added I get four emails with the same comment. Is there any way you
can remove people from that service? Bless you!
Do compression socks help with Achilles tendonitis?
شنبه 14 مرداد 1396 09:05 ب.ظ
Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital
to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
Any way I'll be subscribing to your augment and even I
achievement you access consistently rapidly.
Theo
دوشنبه 9 مرداد 1396 09:42 ب.ظ
Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

I'm kinda paranoid about losing everything I've worked
hard on. Any recommendations?
Nan
جمعه 16 تیر 1396 06:51 ب.ظ
Hi to all, it's really a pleasant for me to pay a quick visit this
website, it contains valuable Information.
yazdan
دوشنبه 5 تیر 1396 11:47 ق.ظ
خواهشا کسی میتونه شماره ی موبایلشو پیدا کنه؟خواهشا بگه
yazdan
دوشنبه 5 تیر 1396 11:47 ق.ظ
خواهشا کسی میتونه شماره ی موبایلشو پیدا کنه؟خواهشا بگه
yazdan
دوشنبه 5 تیر 1396 11:47 ق.ظ
خواهشا کسی میتونه شماره ی موبایلشو پیدا کنه؟خواهشا بگه
yazdan
دوشنبه 5 تیر 1396 11:47 ق.ظ
خواهشا کسی میتونه شماره ی موبایلشو پیدا کنه؟خواهشا بگه
MELIKA
شنبه 13 خرداد 1396 10:48 ب.ظ
بچه ها کسی رو می شناسیدکه بتونه ادرس ایمیل یا شماره تلفنش رو پیدا کنه
اگه می شناسید لطفا معرفی کنید چون واقعا دارم پژمرده می شم
MELIKA
شنبه 13 خرداد 1396 10:43 ب.ظ
من تو دنیا عاشق هیچ کس نشدم الاVENZENاز وقتی از کبری 11رفت افسرده شدم دلم خیلی براش تنگیده بیین همه بریم اعتراض کنیم الکس برگرده من که نمی تونم نبودش رو تحمل کنم
مرتضی
دوشنبه 8 خرداد 1396 12:23 ب.ظ
جوابمو بده
مرتضی
دوشنبه 8 خرداد 1396 12:23 ب.ظ
جوابمو بده
مرتضی
دوشنبه 8 خرداد 1396 12:10 ب.ظ
منو بخاطر بسپار وینزنزکیفر ۲سال دیگه میام ببینمت یه فیلم بسازیم مرتضی جعفری از ایران تهران
irsa
جمعه 5 خرداد 1396 03:38 ب.ظ
وینزنز عالییییییه اصلا بهترین بازیگر خارجی دنیاست من که عاشقشم خخخخخخیییلییی خخخووبه
std testing centers
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:56 ق.ظ
ریشه از خود نوشتن در حالی که صدایی مناسب
در آغاز آیا نه حل و فصل درست با
من پس از برخی از زمان. جایی درون جملات شما در واقع موفق به من مؤمن اما فقط برای بسیار در حالی
که کوتاه. من با این حال مشکل خود
را با جهش در منطق و شما خواهد را خوب به پر کسانی که شکاف.
اگر شما که می توانید انجام من را قطعا تا پایان مجذوب.
Sidney
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:20 ق.ظ
Keep on working, great job!
Ngin
جمعه 22 اردیبهشت 1396 10:07 ب.ظ
Alex kheily behtr az ben hast ben khaily hise b nzrm
saba
جمعه 22 اردیبهشت 1396 01:12 ق.ظ
من همین الکسو بیشتر دوست دارم . 300
خیلی هم شبیه ادی ردمینه .
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:11 ق.ظ
You're so awesome! I don't suppose I have read through something like that
before. So great to discover somebody with unique thoughts on this subject matter.
Seriously.. thanks for starting this up. This site is something that is required
on the internet, someone with a little originality!
کیانا
سه شنبه 5 بهمن 1395 09:41 ب.ظ
عاللللللیههههههههههه venzenz kifer از همهههههههه بهترهههههههه
سه شنبه 23 شهریور 1395 11:29 ق.ظ
اه چه جالب مثل من بهمنی❤
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30