تبلیغات
made in germany - بیوگرافی وینزنز کیفر

بیوگرافی وینزنز کیفر

نویسنده :Ben jager
تاریخ:دوشنبه 19 مرداد 1394-12:44 ب.ظ

















اطلاعات

سن بازیگری  25-34 سال
 
سال تولد1979 (34 سال)
     
 قد  175
   
رنگ چشم آبی
    
رنگ مو بور
   
محل اقامت    برلین
 
زبان المان:   اسپانیایی:  انگلیسی

ورزش هنرهای رزمی، غواصی (بطری)، تنیس
     
 

 
 
 

 

Filmografie

    1997/1998: Unter uns
    1998/1999: Unser Charly
    1999: Mallorca – Suche nach dem Paradies
    2000: Rausch
    2001: Mein Vater und andere Betrüger
    2002: Poppitz
    2002: Wilde Jungs
    2003: Seventeen – Mädchen sind die besseren Jungs
    2003: Tatort – Im Visier
    2003: Im Namen des Herrn (Zweiteiler)
    2003: Princes(s)
    2003: Beyond the Sea
    2004: Plötzlich berühmt
    2006: Schöne Aussicht
    2006: Sara (Kurzfilm)
    2007: Free Rainer – Dein Fernseher lügt
    2008: Das Wunder von Berlin
    2007: Was am Ende zählt
    2008: Der Baader Meinhof Komplex
    2008: Der Seewolf (Fernsehzweiteiler)
    2008: Höhere Gewalt
    2010: Der Uranberg (TV)
    2010: Die Grenze (TV)
    2010: Liebe ist nur ein Wort (TV)
    2011: Die Tänzerin – Lebe Deinen Traum (TV)
    2011: Schreie der Vergessenen (TV)
    2012: Glück
    2012: Wilsberg: Halbstark
    2013: Robin Hood
    seit 2014: Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
بازی به طور مهمان
    2000: Die Wache – Außer Kontrolle
    2002: Dr. Sommerfeld – Neues vom Bülowbogen – Erste Liebe
    2002: Das Duo – Stiller Tod
    2002: Ein Fall für zwei – Gegen die Wand gefahren
    2003: SOKO München – Der Puppenspieler
    2003: Abschnitt 40 – Mausefalle
    2003: SOKO Leipzig – Speed
    2004: Ein starkes Team – Sicherheitsstufe 1
    2004: Der Alte
    2004: Mit Herz und Handschellen – Wunderkinder
    2002: Ein Fall für zwei – Die letzte Chance
    2005: SOKO Köln – Alles Lüge
    2006: Verrückt nach Clara, Folgen 2, 3 und 5
    2007–2009: Küstenwache (2 Folgen)
    2009: Der Staatsanwalt – Zwischen den Fronten
    2009-Presente: Alarm für Cobra 11 – Bruderliebe
    2013: Die letzte Spur – Zenit

 


نوع مطلب : vinzenz kiefer 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
دوشنبه 12 شهریور 1397 01:36 ب.ظ
کصی پیج اینصتاگرامشو داره؟



دوشنبه 12 شهریور 1397 01:35 ب.ظ
کصی پیج اینصتاگرامشو داره؟



مریم
سه شنبه 30 مرداد 1397 02:37 ب.ظ
میشه اگه کسی شماره تلفن آقای کییفر رو بیدا کرد به منم بده
imvu credit generator
سه شنبه 15 اسفند 1396 11:18 ب.ظ
شما در انجا نظرات بسیار خوبی ارایه کردید. من به شبکه نگاه کردم
اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع و بیشتر مردم پیدا خواهد شد همراه با شما
دیدگاهها در این سایت
disney magic kingdoms hack
جمعه 4 اسفند 1396 10:40 ب.ظ
سلام، من وب سایت خود را از طریق Google کشف کردم در حالی که به دنبال یک موضوع مشابه، وب سایت شما اینجا بود
بالا، به نظر می رسد مثل بزرگ است. من آن را در بوک مارک های گوگل من نشان دادم.

سلام، به سادگی از طریق وبلاگ خود از طریق Google مطلع شده و واقع شده است که آن را واقعا آموزنده است.

من قصد دارم برزیل مراقب باشم. من قدردان شما هستم
این در آینده است. افراد زیادی می توانند از نوشتن شما بهره مند شوند.
به سلامتی!
طراحی سایت مشهد
جمعه 8 دی 1396 01:25 ق.ظ
ممنون خیلی خوب بود
yazdan
چهارشنبه 6 دی 1396 07:59 ق.ظ
سلام اون کسی که گفت وینزنز نامزدش بوده و شمارشو داره میشه شمارشو لطف کنی بدی؟ خواهشا اگه میشه
جمعه 1 دی 1396 05:13 ب.ظ
من خیلی دوسسسسسش داااااارم. وینزنز دوست دارم
پردیس
چهارشنبه 29 آذر 1396 11:31 ق.ظ
من عاشقشممممممممممممممم
Nintendo Switch Giveaway
جمعه 24 آذر 1396 08:26 ب.ظ
سلام به هر کس، از آنجا که من واقعا مشتاق خواندن این وبلاگ هستم
پست روزانه به روز می شود این شامل مواد خوب است.
سحر
سه شنبه 21 آذر 1396 11:38 ب.ظ
آره واقعا خیلی خوبه مخصوصا رنگ‌ چشماش و موهاش توی هشدار برای کبری۱۱ هم عالی بود. ایشالا یک روزی ببینمت
Selina
شنبه 18 آذر 1396 10:49 ب.ظ
وینزن کیفر حرف نداره و love هستش.
Stardoll hack cheats
سه شنبه 7 آذر 1396 07:56 ب.ظ
می توانم بگویم که راحتی کشف کسی که واقعا چه چیزی در مورد آن در وب صحبت می کند.
شما مطمئنا متوجه می شوید که چگونه یک مشکل را برای روشن شدن و
مهم آن است بیشتر و بیشتر مردم باید به این نگاه کنند و
درک این قسمت از داستان شما. شگفت زده شدم
که تو محبوب تر از آنجایی که شما قطعا این هدیه را دارید.
cam4 token generator v1.1 download
دوشنبه 6 آذر 1396 06:52 ب.ظ
با توجه به محتوا و مقالات بسیار زیاد، شما تا به حال به هر مشکلی از پلاگین یا نقض حق نسخه برداری دست زده اید؟
سایت من دارای محتوای بسیار منحصر به فردی است که من خودم یا برونسپاری آن را نوشته ام اما به نظر می رسد بسیار زیاد است
از آن است که ظاهر آن را در سراسر وب بدون
اجازه من آیا می دانید هر راه حل برای کمک به کاهش محتوا از پاره شدن؟
من مطمئنا از آن قدردانی میکنم
medicare supplemental plans
جمعه 3 آذر 1396 08:19 ب.ظ
سلام، وبلاگ شما را از زمان به زمان خواندم و من یکی از آنها را دوست داشتم و فقط می دانستم که آیا شما تعداد زیادی از نظرات هرزنامه دریافت می کنید؟
اگر پس چگونه آن را کاهش دهید، هر پلاگین یا هر چیز دیگری که می توانید توصیه کنید؟
من خیلی زود دریافتم دیوانه من را رانندگی می کند بنابراین هرگونه حمایت بسیار زیاد است
استقبال مینماید.
دلارام
سه شنبه 30 آبان 1396 04:56 ب.ظ
اگر میشه خودتان جواب من رابرام بفرستید
دلارام
سه شنبه 30 آبان 1396 04:50 ب.ظ
سلام الکس می خواستم بهت بگم تو نباید میرفتی از فیلم وقتی تو رفتی فیلم هشدار برای کبرا11 مسخره شده
درضمن بهت نمی خوره 34ساله باشی می خوره همسن من یا 21 ساله باشی اگر این ومیخونیبدو من طرفدار پرپاقرصتم وتمام عکس ها وفیلم هایت را دارم
دوست دارم دلارام منتخب به هارلی
std testing price
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:51 ب.ظ
با تشکر برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود. من واقعا قدردانی میکنم
تلاش های شما و من دوباره به خاطر پست بعدی شما منتظر هستم.
how much do std tests cost
شنبه 13 آبان 1396 09:32 ب.ظ
انگار ذهن من را میخوانی! به نظر می رسد که به اندازه کافی در مورد این درک کنید، مانند
شما کتاب الکترونیکی را در آن یا چیز دیگری نوشتید. من اعتقاد دارم که شما فقط می توانید با برخی از درصد به فشار کمی به پیام خانه کمی، اما
به غیر از این، این وبلاگ عالی است. خوب خواندن
مطمئنا برگشتم
best psychic medium
پنجشنبه 11 آبان 1396 02:32 ق.ظ
مقاله عالی! ما به این پست فوق العاده عالی